Stadion: Stadio Olimpico

Herbeleef AS Roma - Manchester United (Champions League)

Volg de match tussen AS Roma en Manchester United live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Omstreeks 20u45 wordt in Stadio Olympico de wedstrijd afgetrapt tussen AS Roma en Manchester United. In groep F zijn voor beide ploegen de tickets voor de volgende fase van de Champions League al uitgereikt. De thuisploeg staat 2e op 5 punten van de tegenstander van vanavond Manchester United, dat er met kop en schouders bovenuit steekt in deze poule.
AS Roma: Doni (Alexander Marangao Doniebier), Cicinho (Ciciro Joao De Cezare), Ferrari Matteo, Mexes Philippe, Barusso Ahmed Apimah, Esposito Mauro, Antunes Vitorino Gabriel Pacheco, Pizarro David Marcelo Cortes, Mancini Alessandro Faohle Amantino, Totti Francesco, Taddei Rodrigo.
Manchester United: Kuszczak Tomasz, Simpson Daniel, Pique Gerard, Evans Jonathan, O'Shea John, Eagles Chris, Fletcher Darren, Carrick Michael, Nani Almeida da Cunha Luís Carlos, Saha Louis, Rooney Wayne.
1
Louis Saha tot bij Rooney, maar die trapt de bal over.
1
De eerste helft is op gang gefloten.
1
Beide ploegen staan klaar om te beginnen.
2
Saha wordt foutief afgestopt. Vrije trap voor Manchester United.
4
Rooney probeert het met een steekbal naar Nani, maar die staat buitenspel.
6
Manchester United krijgt een paar hoekschoppen, maar weet die niet te benutten.
10
Nog geen gevaar voor doel in het begin van deze wedstrijd.
12
Totti wordt in de diepte gestuurd door Mexes, maar alweer is het buitenspel.
15
Man Utd krijgt weer een corner. Ze halen er niets uit.
16
De eerste 15 minuten hebben nog niet echt mooi voetbal opgeleverd. Beide ploegen zijn reeds gekwalificeerd.
18
Rooney met zijn 2de schot van de wedstrijd. Hij neemt de bal aan en kan schieten van achter het strafschopgebied. De bal vliegt rechtsboven de goal.
22
Veel vrije trappen en hoekschoppen in deze wedstrijd, maar grote kansen zijn er nog niet geweest.
24
Eerste kans voor AS Roma. Taddei weet de bal tot bij Pizarro te brengen. Die haalt uit vanop zo'n 30 meter. Kuszczak heeft de bal klemvast.
27
Rooney kan nog is uithalen van achter het strafschopgebied. De bal gaat net naast.
30
Totti kan uithalen in het strafschopgebied. Zijn schot wordt afgeblokt.
32
De kansen beginnen nu te komen. Schoten van Cicinho en Esposito worden afgeblokt.
34

Goal
Doelpunt van Gerard Piqué (Nani)
Na een aanval van Nani kan Pique mooi afronden
41
Mancini met een schot op doel, maar deze poging levert geen groot gevaar op.
44
Vrije trap Roma.
45
Manchester United probeert de rust te halen met de voorsprong. De thuisploeg zet alles op alles om het de bezoekers lastig te maken.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 0-1 stand. De bal ging de eerste helft goed over en weer. Kansen aan beide zijden, maar deze werden niet afgemaakt tot minuut 34. Nani verstuurt een assist richting Piqué die de bal mooi kan afronden. Roma probeerde nog een antwoord te verzinnen op de achterstand, maar het krijgt nog 45 minuten om de stand naar zijn hand te zetten. Ruststand: 0-1.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Rodrigo Taddei
Ingevallen Daniele De Rossi

46
Tweede helft begint.
46
Saha met een eerste kans, maar zijn kopbal gaat over het doel.
47
Benieuwd of de thuisploeg een gaatje in de Engelse defensie weet te vinden.
47
Nani met een schot richting doel, maar de bal wordt afgeblokt.

56
Carrick probeert Rooney weg te sturen, maar de aanvaller staat buitenspel.
58
Manchester gebruikt veelal de flanken om aan te vallen. De Italianen proberen het meestal via combinatie, maar die lopen af en toe spaak.
60
Via een hoekschop belandt de bal bij Barusso, die uithaalt richting doel. De bal gaat naast de kooi.
62
Brown begaat een overtreding. Vrije trap voor Roma.