We zijn eraan begonnen! Meteen een snedige start van Genk, maar er is gefloten voor buitenspel.
Een schot van Anele wijkt af in hoekschop.
Gevaarlijke counter van Valencia: Simaeys laat zich ringeloren door Piatti, maar die trapt voorlangs.
Daniel Pudil waagt het met een afstandsschot, maar het leer zoeft ver over.
9
Een kopballetje van Soldado zoeft over.
11
Genk heeft de eerste tien minuten alvast overleefd. Al had Valencia wel al een goeie scoringskans.
17
Victor Ruiz wordt helemaal alleen gelaten in het strafschopgebied, maar hij kan niet goed bij de bal om binnen te knikken.
18
Valencia heeft de wedstrijd nu toch min of meer in handen genomen.
21
Een schot van Piatti gaat naast.
24
Genk komt eindelijk terug wat meer op de helft van Valencia. De Limburgers krijgen zelfs een hoekschop.
25
Er wordt een overtreding gemaakt in het strafschopgebied na de hoekschop van Buffel.
26
Valencia heeft liefst 64% balbezit. Echt verrassend is dat uiteraard niet. De Spanjaarden zijn de dominerende ploeg. Het zal voor Genk zaak zijn om goed gegroepeerd te blijven spelen.
28
 Gele kaart voor Éver Maximiliano David Banega
Banega krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd na een overtreding op Pudil.
30
Een schot van Soldado wordt makkelijk gepakt door Köteles.
35
Feghouli trapt nu ver over.
36
Köteles moet redding brengen op een gevaarlijke hak van Piatti. Hier kwam Valencia toch weer dicht bij de voorsprong.
39
Dugary met een degelijke actie langs de rechterkant. Hij zet voor en Pudil wil de bal in één tijd op de slof nemen, maar die gaat ruim naast.
40
Een goede kopbal van Simaeys, in de handen van Diego Alves. Er was echter al gefloten voor een overtreding van Simaeys.
45
Feghouli al voor de tweede maal met een schot dat ruim over de kooi van Köteles gaat.

Scheidsrechter
Rust
Genk had het vooral in het eerste deel van de eerste helft moeilijk met Valencia. Nadien kwam de thuisploeg toch wat beter in de wedstrijd, al blijven grote kansen voorlopig uit. Genk mag echter wel met een gelijke stand de rust in.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Kan Genk de nul op het bord houden. Een schot van Jelle Vossen meteen, maar doelman Alves redt goed.
52
Valencia probeert Genk nu vast te zetten op de eigen helft.
54
Racing Genk dwingt nu twee hoekschoppen op rij af.
55
Soldado trapt toch wat matig over. Valencia imponeert niet.
57
Nu weer een schot van Adil Rami dat heel ver over gaat.
58
De sfeer in Genk zit er nog steeds goed in. De fans kunnen de voorlopige 0-0 wel smaken.
59
Köteles houdt de 0 op het bord! Soldado met een prima voorzet en Parejo trapt in één tijd: de Genkse doelman heeft een heel goede reflex in huis.
59
Vossen duikt voor het doel op na een goede aanval van Genk, maar zijn poging sterft op een Valencia-been.
61
 Gele kaart voor Thomas Buffel

63
Een goeie vrije trap van Dani Parejo, maar de bal gaat een half metertje naast. Köteles was altijd geklopt geweest.
64
Vervangen Kennedy Nwanganga
Ingevallen Marvin Ogunjimi

Een ontgoochelde Kennedy maakt plaats voor Marvin Ogunjimi. Benieuwd of de spits zijn hoofd echt leeg is.