Volg de match tussen Anderlecht en Bayern München live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
1
Anderlecht-Bayern München: 0-0
1
Anderlecht heeft de wedstrijd op gang getrapt. Bayern doet het zonder enkele sterkspelers, maar Robben, Vidal en Lewandowski spelen wel.
2
Teodorczyk duikt een eerste keer op voor doel, maar Ulreich staat attent te keepen.
5
Anderlecht doet goed mee in de openingsfase. Het is wel nog wachten op het eerste gevaar van beide teams.
7
Wachten op een eerste kans
Bayern komt een eerste keer tot aan de backlijn van paars-wit, maar de pass van Vidal mislukt.
8
Teo mist de kans op de 1-0!
Anderlecht had op voorsprong moeten staan. Teodorczyk profiteert van een flater in de Duitse verdediging, maar vergeet te scoren.
9
Dit had een droomstart geweest voor Anderlecht. Ulreich behoedt zijn team van een vroege achterstand.
11
Robben loopt twee keer de diepte in, maar staat even veel keer buitenspel. Het loopt momenteel stroef bij Die Rekordmeister.
15
Nee, Bayern komt er voorlopig niet door. Sels kent geen problemen met het schotje van Rudy.
17
Appiah bijna!
De beste kansen zijn voor Anderlecht. De vrijstaande Appiah knalt richting de korte hoek, maar Ulreich duikt goed de hoek in.
19
De Bayern-supporters uiten hun ongenoegen over de dure prijstickets. Het duurt even voor Trebel zijn hoekschop kan trappen. Die levert geen gevaar op.
23
Lewandowski komt maar niet in het spel voor. Anderlecht verdient halverwege de eerste helft meer.
25
Heerlijke pass van Kums richting de vrijstaande Hanni, maar die staat nipt buitenspel.
27
Overwicht voor Anderlecht
Gerkens herhaalt de schitterende pass van Kums, maar dan richting Teo. Niemand kan bij zijn, nochtans prima, voorzet.
30
Teo vergeet (opnieuw) te scoren!
Dit Anderlecht had al lang op voorsprong moeten staan. Hanni stuurt Teodorczyk weg, maar die vergeet voor de tweede keer te scoren alleen voor Ulreich.
33
Sels redt Anderlecht!
Eindelijk een grote kans voor Bayern. Sels komt goed tussen en is Vidal voor, in de herneming wordt het schot van Lewandowski geblokt.
35
Goede voorzet Appiah, Teodorczyk kopt voorlangs.
39
Hoeveel kansen heeft paars-wit nog nodig?
Derde keer, goede keer zou je denken. Niet bij Teodorcyk. De Pool duikt een derde keer op voor Ulreich, maar verknoeit het opnieuw.
41
Het thuispubliek is woedend. Gerkens gaat tegen de grond in de zestien, maar de scheidsrechter ziet er geen graten in.
43
Nog twee minuten tot de rust. Anderlecht had al lang op voorsprong moeten staan.
44
Vervangen Thiago Alcántara
Ingevallen James David Rodríguez Rubio

44
Alcantara moet geblesseerd naar de kant. Rodriguez komt in zijn plek.
45+2
Slotseconden van de eerste helft. Vrije trap op een interessante plek voor Bayern, maar Robben trapt een metertje over.

Scheidsrechter
Rust
Anderlecht - Bayern München: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Benieuwd wat Hein Vanhaezebrouck tijdens de rust tegen zijn manschappen te zeggen had. Zijn ploeg moest al lang op voorsprong staan.
47
 Gele kaart voor Uros Spajic

47
Ook Robben moet gewisseld worden...
De tweede helft is pas bezig, maar Robben stapt naar de kant.
48
Vervangen Arjen Robben
Ingevallen Javi Martinez Aguinaga

51
Bayern op voorsprong!
Uitgespeelde aanval van Bayern en het is raak. Lewandowski kan de bal simpel in doel leggen.
51

Goal
Doelpunt van Robert Lewandowski (Corentin Tolisso)

52
Heel erg zuur voor Anderlecht. Bayern komt tegen de gang van het spel in 0-1 voor.
54
Bayern neemt nu echt wel het spel in handen. Anderlecht heeft het moeilijk om nog in balbezit te komen.
55
Tolisso steekt Lewandowski diep, maar die kan net niet genoeg bij de bal om Sels te verontrusten.
57
Geen 0-2...
Het gaat nu toch iets te makkelijk. Lewandowski schiet voorlangs, de kans op de 0-2.
60
Bij Bayern zijn ze boos. Lewandowski wordt geraakt, maar Butt ziet geen fout. Boateng krijgt protest voor geel, de Pool moet tegen zijn zin naar de kant voor verzorging.
61
 Gele kaart voor Jérôme Boateng

63

Goal
Doelpunt van Sofiane Hanni (Łukasz Teodorczyk)
Daar is de gelijkmaker. Deschacht zwiert de bal voor doel. Hanni trapt via Teo de 1-1 tegen de touwen.
63
 Gele kaart voor Robert Lewandowski

65
Vervangen Pieter Gerkens
Ingevallen Henry Chukwuemeka Onyekuru

66
Bezoekende doelman Ulreich maakt voetballend geen al te beste beurt.
67
Geloof bij Anderlecht na de 1-1
Anderlecht doet opnieuw volop mee. Zit er nog een doelpunt in?
68
Sels met prima reflex!
Lewandowski scoort bijna zijn tweede van de avond, maar Sels is op zijn hoede.
70
Martinez zijn kopbal gaat hoog over. Bij Anderlecht gaat Hanni rusten.
71
Vervangen Sofiane Hanni
Ingevallen Massimo Bruno

73
Nog meer dan een kwartier voor Anderlecht
Anderlecht blijft op de speelhelft van de bezoekers, maar echte kansen levert dat niet op.
76
Teo net naast!
Opnieuw een grote kans voor Anderlecht. De snelle Onyekuru vindt Teo, zijn schot gaat nipt naast.
77

Goal
Doelpunt van Corentin Tolisso (Joshua Kimmich)
Bayern heeft niet veel nodig om te scoren. Tolisso laat Sels kansloos met zijn kopbal.
80
Nog 10 minuten voor paars-wit!
Nog tien minuten op de klok. Kan Anderlecht zich nog herstellen van deze opdoffer?
81
Vrije trap op een interessante plek voor paars-wit. Ondertussen komt Harbaoui Teodorczyk vervangen.
82
Trebel krult de bal over de muur, maar Ulreich hoeft niet in actie te komen.