Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Lotto Park
Frutos leidt Anderlecht naar de zege
Philippe Crols

Anderlecht heeft zijn eerste wedstrijd in de poule van de UEFA Cup gewonnen. Paars-wit klopte Hapoel Tel Aviv met 2-0.

De eerste helft van Anderlecht was niet echt bijster goed. Er was wel eens een goede voorzet van Legaer waar Frutos zijn hoofd kon tegenzetten, maar veel meer viel er niet te noteren. Toch klom Anderlecht op voorsprong. Na een vrijschop van Biglia kwam Frutos via Hassan en de dwarsligger in balbezit en hij scoorde. Tussendoor was Zitka aan de overkant goed weggekomen na een gevaarlijke actie.

Na rust ging het beter met Anderlecht. Frutos kreeg enkele goede kansen maar scoorde niet. Een kwartier voor tijd verloste de Argentijn paars-wit dan toch. Hij kopte een vrijschop van Biglia in doel.