Rosenborg BK: Jarstein Rune Almenning, Dorsin Mikael, Stadsgaard Kris, Lustig Mikael, Demidov Vadim, Strand Roar, Tettey Alexander, Skjelbred Per Ciljan, Sapara Marek, Iversen Steffen, Konan Ya Didier.
Club Brugge: Stijnen Stijn, Klukowski Michaël, Alcaraz Antolin, Ciman Laurent, Simaeys Jeroen, Clement Philippe, Geraerts Karel, Dirar Nabil, Vargas Ronald, Sonck Wesley, Akpala Joseph.
Rosenborg trekt naar voor via Strand. De bal wordt in hoekschop gewerkt.
4
Club even onder lichte druk maar kan de bal nu toch ontzetten.
8
Konan Ya zet zich door en brengt de bal voor. Doelman Stijnen onderschept de voorzet.
10
Sapara komt in een goede schietpostitie, maar hij stuit op Simaeys.
13
Club Brugge heeft het moeilijk om een echte kans bijeen te voetballen.
17
Rosenborg heeft het overwicht, al probeert Club Brugge er af en toe uit te komen. Zonder succes tot nu toe.
19
Goede kans voor Club ! Sonck kan vanop zo'n 30 meter aanleggen, maar Jarstein tikt de bal in hoekschop.
24
De wedstrijd zit nog steeds op slot. Een goede kans of een doelpunt zou wat vuur kunnen brengen.
26
Geraerts kan op een afvallende bal trappen, maar de bal mist richting.
30
Beide ploegen geraken aan de zestien, maar daar wordt de actie vaak afgebroken.
33
Akpala kan een voorzet van Sonck binnenduwen, maar de spits stond buitenspel.
35
Rosenborg prikt terug met een uitstekende kans. Iversen haalt uit vanop de zestien, maar Stijnen kan de bal met de voet overduwen.
38
Club Brugge heeft het even moeilijk. Rosenborg komt er vaak goed uit en komt vaak in de buurt van Stijnen.
40
Stijnen moet hard ingrijpen op een kopbal van Sapara.
42
We stevenen af op de rust.

Scheidsrechter
Rust
Het staat nog steeds 0-0 aan de rust. Rosenborg had veelal het overwicht. Grote kansen warer er nauwelijks, al zater Iversen en Sonck er wel dicht bij.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Kan Club een punt uit Rosenborg meenemen ?
49
Sapara met een aardig schot, dat Stijnen in één tijd pakt.
51
Dirar met een goede dribbel, maar de bal is te ver van de voet en wordt weggewerkt.
52
Weer dreiging van Dirar. Hij schiet een hobbelende bal knap naar de hoek, maar net naast.
53
Club morst met de kansen. Nu kan Akpala net niet bij een voorzet.
55
Klukowksi kan nog net een schot van Konan blokken.
57
De kansen beginnen nu stilaan te komen. Akpala schiet een bal uit de lucht in de volley, maar de bal gaat over.
60
Vervangen Ronald Vargas
Ingevallen Ivan Leko

63
De thuisploeg is weer heel gevaarlijk. Vooral Konan Ya is een kwelgeest voor de Brugse verdediging.
65
Leko met een schitterende uithaal, maar Jarstein weet de bal met een goede reflex uit doel te werken.
68
Beide verdedigingen blijven gesloten. Zo wordt het moeilijk om aan kansen te geraken.
72
Club probeert nu wel, maar de kaatste pass is nooit zuiver genoeg.
75
Rosenborg met de dreiging, maar de afwerking ontbreekt.