Volg de match tussen Lokomotiv Moskou en Anderlecht live, samen met vele andere supporters.

Anderlecht komt op de tweede speeldag van de Europa League uit tegen Lokomotiv Moskou. Beide clubs hebben hun eerste duel gewonnen van respectievelijk AEK Athene en Sturm Graz.
Lokomotiv Moskou: Alvin Marinato Guilherme, Durica Jan, Yanbaev Renat, Shishkin Roman, Burlak Taras, Ibri?i? Senijad, Glushakov Denis, Ozdoev Magomed, Sychev Dmitry, Obinna Victor Nsofor, Maicon Marques.
Anderlecht: Proto Silvio, Deschacht Olivier, Juhasz Roland, Kouyate Cheikhou, Odoi Denis, Kljestan Sacha, Biglia Lucas, Gillet Guillaume, Kanu Rubenilson, Canesin Fernando Matos, Suarez Matías.
1
De Sloveense scheidsrechter Matej Jug fluit de wedstrijd op gang. De spelers zullen zelf voor de sfeer moeten zorgen, want het stadion is maar voor de helft gevuld.
4
Beide clubs tasten af en dat zorgt voor tal van slordigheden. Op kansen is het nog wachten.
6
Anderlecht moet opletten dat het niet vroeg op achterstand komt. Na een defensieve fout, was Maicon dicht bij de 1-0. Proto was bij de les.
9
Het is bibberen en beven voor de bezoekers. Lokomotiv Moskou versiert tal van hoekschoppen, maar het blijft voorlopig 0-0.
11

Goal
Doelpunt van Matías Suarez (Onbekend Onbekend)
Een verrassend doelpunt van Anderlecht. Suarez krijgt de bal in de rechterhoek en zo komt paars-wit tegen de gang van het spel in op voorsprong.
15
Anderlecht heeft nu meer balbezit, doordat Lokomotiv Moskou toch wat is aangeslagen.
19
De thuisploeg blijft wel hoekschoppen verzamelen. Het is opletten geblazen, want Lokomotiv Moskou is kopbalsterk.
22
Jacobs kan niet lachen met Proto. De Anderlecht-goalie heeft het voor de tweede keer moeilijk met een terugspeelbal.
24
Lokomotiv Moskou kruipt opnieuw uit het dal en speelt weer volop mee. Toch blijft het voorzichtig voetballen.
28
Kan Anderlecht de voorsprong in stand houden? De Russische club kan ontzettend gevaarlijk zijn bij foutjes van de defensie van de bezoekers.
32
Vrije trap voor Lokomotiv Moskou ter hoogte van de hoekschopvlag. Da Costa kopt naast het doel van Proto.
34
Obinna glipt tussen de verdediging van Anderlecht. Hij trapt naast het doel en stond daarnaast ook buitenspel.
39
Met nog ruim vijf minuten op de klok voor de rust, is het tempo wat gaan liggen. Kan Anderlecht de voorsprong vasthouden?

Rust
Na tien minuten spelen kwam Anderlecht uit het niets op voorsprong via Suarez. Paars-wit had het zeker niet makkelijk in de eerste helft. Lokomotiv Moskou is een paar keer gevaarlijk geweest en Proto stond twee keer goed opgesteld.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is gestart. Kan Anderlecht de voorsprong behouden en met een zes op zes alleen aan de leiding van Groep L komen?
47
Maicon eist een strafschop nadat hij over het been van Proto valt. Ref Jug geeft geen kick.
48
 Gele kaart voor Victor Nsofor Obinna

52
Snoeiharde aanval van Lokomotiv Moskou. Maicon stond klaar om de voorzet van Russisch icoon Loskov in het doel te werken, maar Proto staat sterk te keepen.
57
Anderlecht heeft het zeer moeilijk. De Russische ploeg blijft zoeken naar de gelijkmaker. Het is pompen of verzuipen.
59
Suarez geraakt voorbij zijn verdediger en wordt in de zestien vastgehouden. Geen strafschop volgens de scheidsrechter.
60
Lokomotiv Moskou scoort via Sychev, maar het doelpunt wordt onterecht afgekeurd.