Volg de match tussen Zestafoni en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Vanavond neemt Club Brugge het op tegen Zestafoni in de laatste voorronde van de Europa League. De Georgiërs zagen deze week hun coach opstappen. Toch wacht Club een moeilijke avond. Opstellingen
Zestafoni: Roin Kvaskhvadze, Teimuraz Gongadze, Mamuka Kobakhidze, Zaali Eliava, Edik Sajaia, Irakli Dzaria, Shota Grigalashvili, Tornike Gorgiashvili, Tornike Aptsiauri, Nikoloz Gelashvili, Jaba Dvali.
Club Brugge: Colin Coosemans, Tom Høgli, Michael Almebäck, Carl Hoefkens, Ryan Donk, Niki Zimling, Lior Refaelov, Nabil Dirar , Vadis Odjidja-Ofoe, Victor Vazquez, Joseph Akpala.
Het was op voorhand aangekondigd, het veld van Tbilisi is een ramp. Twee thuisspelers moeten meteen aan de kant voor verzorging.
5
De druk komt van Club Brugge. Eerst is het schot van Odjidja een makkelijk balletje voor Kvaskhvadze. Daarna haalt Dirar de doellijn, maar de bal blijft niet binnen.
8
Opnieuw de bezoekers. Dirar en Refaelov rukken zich los van de tegenstanders, maar hun passes bereiken Akpala niet.
10
Club Brugge is sterk aan de match begonnen. Zo'n veld ligt de spelers precies goed.
12
Opnieuw Refaelov en deze keer bereikt hij wel Akpala. Toch was de doelman van Zestafoni de Brugge-speler te snel af.
15
Het eerste kwartier is voorbij en Zestafoni schiet plots wakker. De thuisploeg krijgt een vrije trap, maar Sajaia kopt over.
16
Zestafoni laat Coosemans voor het eerst bibberen. Gelashvili trapt naar doel en de goalie van Club had moeite om zijn netten leeg te houden.
20
Club Brugge laat zich niet afschrikken door de Georgische druk en komt zelf nog eens opzetten. Akpala zijn voorzet wordt in hoekschop getrapt.
21
Refaelov heeft zin om te scoren. Jammer voor blauw-zwart, maar hij raakt de bal niet al te goed en zoeft over doel.
26

Goal
Doelpunt van Joseph Akpala (Vadis Odjidja)

27
In het absoluut niet volgelopen stadion staat nu toch de verdiende 0-1 op het scorebord. Wat kan Club Brugge nog meer uit de hoed toveren? Of gaat Zestafoni de druk wat opvoeren?
30

Goal
Doelpunt van Lior Refaelov (Nabil Dirar )

31
Refaelov reageert koelbloedig op de voorzet van Dirar. Club Brugge staat zowaar na een halfuur spelen 0-2 voor.
31
 Gele kaart voor Mamuka Kobakhidze
Fout op Akpala
32
 Gele kaart voor Jaba Dvali

33
Bij Zestafoni sluipt er wat frustratie in de groep. Twee gele kaarten, afwachten of de Georgiërs de match met elf man beëindigen..
35
Nog tien minuten te spelen in de eerste helft. Club Brugge mag deze score normaal niet meer uit handen geven.
39
De bezoekende ploeg speelt het spelletje slim uit. Het lokt zelf nog een hoekschop uit.
43
Zestafoni probeert een aanval te creëren, maar niets lijkt te lukken. Naast één goeie kans, moest Coosemans geen enkele keer een redding forceren in de eerste periode.

Scheidsrechter
Rust
Akpala en Refaelov zorgden ervoor dat Club Brugge met een 0-2-voorsprong de rust ingaat. Wat kan de thuisploeg nog tonen in de tweede helft?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Het voetbalspelletje is opnieuw begonnen. Wat brengt de tweede helft?
48
Club Brugge is niet van plan om te rusten. Refaelov stuit op de doelman, maar ook in de rebound weet Odjidja de bal niet in de netten te duwen.
52
Zestafoni hoeft dan toch niet zo gevreesd te worden. Club Brugge mag doen wat het wil, alleen benutten ze de mogelijkheden niet.
53
Coosemans moet nog eens de handen uit de mouwen steken voor een schot van Grigalashvili. Is er dan toch nog een tegendoelpunt op komst?
58

Goal
Doelpunt van Nikoloz Gelashvili (Onbekend Onbekend)

60
Het zat er aan te komen, Zestafoni zorgt voor de tegentreffer. Club Brugge zal nog een tandje moeten bijsteken om het genadeschot te lossen.
64

Goal
Doelpunt van Jaba Dvali (Onbekend Onbekend)

65
In geen tijd is de voorsprong van Club Brugge weggeveegd. Zestafoni kan wel degelijk voetballen.
70
Gelshvili blijft gevaarlijk voor de thuisploeg. Wat kan Club Brugge nog betekenen de laatste twintig minuten?