Volg de match tussen VFB Stuttgart en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

VFB Stuttgart: Sven Ulreich, Gotoku Sakai, Serdar Tasci, Georg Niedermeier, Arthur Etienne Boka, William Kvist, Martin Harnik, Ibrahima Traoré, Tunay Torun, Christian Gentner, Vedad Ibisevic.
Racing Genk: Laszlo Köteles, Derrick Tshimanga, Kalidou Koulibaly, Ngongca Anele, Jeroen Simaeys, Khaleem Hyland , Bernard Yao Kumordzi, Jelle Vossen, Elyaniv Barda, Thomas Buffel, Benjamin De Ceulaer.
1
Stuttgart trapt de partij op gang. Kan Genk Stuttgart verrassen?
5
Stuttgart zet Genk klem op de eigen helft, zonder al te gevaarlijk te zijn voorlopig.
5
Tasci schuift glijdt door op Vossen en raakt hem daarbij flink op de enkel. De scheidsrechter fluit echter geen fout.
7
Vossen komt terug in het veld, hij lijkt opgelapt.
10
We zijn 10 minuten ver, maar beide doelmannen hebben nog geen bal moeten pakken.
14
Koulibaly verslikt zich in zijn controle en Ibisevic kan alleen op doel af. Köteles pakt uit met een sterke redding. Hier komt Genk goed weg.
15
Genk antwoordt meteen. Vrije trap richting Barda, die goed kan koppen. Ulreich duwt de bal in corner.
16
Uit die corner komt echter geen gevaar.
19
Koulibaly heeft het allesbehalve makkelijk met zijn directe tegenstander Vedad Ibisevic. Nu gaat de Genk-verdediger echter wel sterk in duel en schermt hij de bal af tot die over de achterlijn gaat.
22
Goed aangesneden vrije trap van Hyland. Aan de tweede paal is jammer genoeg niemand gevolgd om te koppen.
23
Hyland steekt de bal net niet goeg genoeg binnendoor. De Ceulaer had alleen op doel kunnen afgaan mits een goede pass.
24
Heel Stuttgart wil een strafschop na een licht contact in de zestien. Hier is echter niet veel aan de hand en de scheids fluit niet.
25
Buffel bereikt Vossen in de lucht, die neemt de bal meteen op de slof en trapt naast. De spits loopt wel buitenspel.
27
Vossen onderschept bijna een te korte terugspeelbal op Ulreich van Stuttgart. De doelman kan net op tijd ontzetten.
30
Knappe actie Barda, hij legt opzij tot bij De Ceulaer die de bal op zijn beurt lekker binnen knalt. Wel terecht afgekeurd voor buitenspel.
31
Genk krijgt een voorzet niet weggewerkt uit de eigen zestien. De bal komt voor de rechter van Harnik en die stuit van dichtbij op een sterke Köteles.
35
De Ceulaer trapt van net buiten de zestien naar doel. Zijn schot is te centraal op doel om Ulreich te verontrusten.
36
Eerste corner van de wedstrijd voor Stuttgart. De Duitsers kunnen niet voor gevaar zorgen uit de stilstaande fase.
38
Alweer kort terugspelen op doelman Ulreich. Vossen zit er opnieuw nét niet tussen.
40
Tunay Torun probeert het van grote afstand. Zijn poging gaat ver naast.
42

Goal
Doelpunt van Christian Gentner (Onbekend Onbekend)
Stuttgart komt op voorsprong. Tshimanga laat zich op rechts uitspelen door Sagai. Köteles lost de Japanner zijn schot en Gentner trapt binnen in de herneming.
43
Goeie kans voor Vossen meteen na het doelpunt. De spits plaatst de bal te zacht en Ulreich komt goed tussen.

Scheidsrechter
Rust
Genk hield een hele helft goed stand en al had Stuttgart wat overwicht, kregen de Limburgers ook enkele kansen om te scoren. In minuut 42 slikte Genk toch een goal. Gentner trapte een gelost schot binnen in de rebound.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft gaat van start. Kan Genk het zo belangrijke uitdoelpunt maken?
46
Vervangen Tunay Torun
Ingevallen Raphael Holzhauser

Holzhauser vervangt Torun aan het begin van de tweede helft.
50
 Gele kaart voor Arthur Etienne Boka
Boka krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd.
54
Goeie actie van Genk, maar de voorzet die Buffel aflevert is te flauw. Stuttgart kan makkelijk wegwerken.
55
Genk probeert wel, maar lijkt vooralsnog onmachtig om echte kansen te creëren.
56
 Gele kaart voor Georg Niedermeier
Niedermeier pakt geel en mist de terugwedstrijd in de Cristal Arena.
56
Vrije trap van heel ver. Hyland probeert het opportunistisch, maar stuit op de muur.
57
Vervangen Martin Harnik
Ingevallen Shinji Okazaki

63
Monrose steekt de bal goed door naar Vossen. Maar de spits laat de bal van zijn voet springen en de kans is verkeken.
64
Stuttgart dringt de laatste minuten aan en lijkt nadrukkelijk op zoek naar een tweede treffer. Echte doelkansen blijven evenwel uit.
68
Vervangen Jelle Vossen
Ingevallen Glynor Plet

Glynor Plet vervangt aanvoerder Vossen. Kan de Nederlander iets forceren?
69
Scherpe voorzet Gentner. Ibisevic kopt in duikvlucht naast doel.
74
Vervangen Bernard Yao Kumordzi
Ingevallen Julien Gorius

74
Vervangen Ibrahima Traoré
Ingevallen Alexandru Iulian Maxim

De geblesseerde Traoré wordt vervangen door Maxim.
78
De tweede helft heeft duidelijk veel minder te bieden dan de eerste. Er zijn amper kansen en Stuttgart lijkt wel genoegen te nemen met de krappe voorsprong.
80
De wedstrijd wordt erg potig. Nu is Buffel het slachtoffer. Hij blijft liggen na een stevige tackle, maar Stuttgart speelt gewoon door.
83
Vervangen Benjamin De Ceulaer
Ingevallen Steeven Joseph-Monrose

Ook Monrose komt nog in het team bij Genk.
84
Genk dwingt nog eens een corner af. Hyland, man achter de bal raakt de bal compleet verkeerd en trapt de bal gewoon achter.
86
Harde knal van Gentner, hij gaat langs zijn bewaker en trapt dan naast met zijn linker.
87
 Gele kaart voor Vedad Ibisevic
Drieste tackle Ibisevic, hij komt goed weg met geel.
89
Genk even met zijn tienen. Simaeys heeft verzorging nodig langs de kant.
90
Simaeys loopt er al opnieuw bij. Genk probeert nu de 1-0 op het scorebord te houden.
90+1

Goal
Doelpunt van Glynor Plet (Onbekend Onbekend)

91

Goal
Supersub Plet doet het opnieuw. Ontzettend belangrijk doelpunt voor Genk. Goeie actie Monrose, hij legde opzij voor Plet en die kon na tussenkomen van zijn bewaker de bal toch tegen de touwen te koppen.