Volg de match tussen FC Fehérvár en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

FC Fehérvár: Mladen Bozovic, Alvaro Brachi Rodriguez, Paulo Vinícius Souza dos Santos, Claudiano Bezerra Da Silva Kaká, Renato Neto , György Sandor, Nikola Mitrovi?, Filipe Vilaça Oliveira, Roland Szolnoki, Nemanja Nikolic, Adám Gyurcsó.
Racing Genk: Kristof Van Hout, Derrick Tshimanga, Ngongca Anele, Nadson, Dani Artola Fernandez, Khaleem Hyland , Julien Gorius, Steeven Joseph-Monrose , Jelle Vossen, Elyaniv Barda, Thomas Buffel.
1
De wedstrijd is begonnen.
8
Toch al acht minuten ver en er gebeurde eigenlijk nog niets dat het vermelden waard is of was.
19

Goal
Doelpunt van Elyaniv Barda (Julien Gorius)
Racing Genk klimt op voorsprong! Bozovic gaat in de fout bij de hoekschop en Barda kan de bal voorbij de uitgekomen doelman koppen: 0-1.
21
 Gele kaart voor Marco Caneira

21
 Gele kaart voor Claudiano Bezerra Da Silva Kaká

25
Reactie van Videoton: Gyursco trapt in het zijnet.
30
Helaas is het spel van Genk niet echt verbeterd na het doelpunt. Videoton is nu voornamelijk op de helft van Genk te vinden.
34
Felipe Oliveira met de kopbal en het leer gaat niet zo ver naast.
38
Nikolic haalt de bal goed uit de lucht, maar trapt vervolgens over.
39
Genk komt héél goed weg. Aanvoerder Sandor laat dé kans liggen op de gelijkmaker! Hij heeft alle tijd om de hoek maar uit te kiezen, maar hij straft de grote dekkingsfout niet af en trapt zelfs niet binnen het kader.

Scheidsrechter
Rust
Genk staat op 45 minuten van een Europese lente. Genk staat 0-1 voor, maar kon na die goal zelf niet veel meer klaarmaken. Videoton liet de kansen liggen om gelijk te maken.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
46
Vervangen Filipe Vilaça Oliveira
Ingevallen István Kovács

49
Een schot van Mitrovic wordt goed gepareerd door Van Hout.
54
Knappe actie van Barda en een mooi lobje, maar de bal gaat net over!
56
Andermaal een reuzekans voor Sandor. Opnieuw trapt de Hongaar over!
59
Genk prikt nu toch wel goed tegen. Jelle Vossen met het schot, maar Bozovic redt.
68
 Gele kaart voor Elyaniv Barda

70
Vervangen Elyaniv Barda
Ingevallen Glynor Plet

73
Een vrije trap van Brachi gaat hoog over. Hier had Videoton meer mee moeten doen.