Volg de match tussen Rapid Wien en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
1
Rapid Wien - Racing Genk: 0-0
5
De thuisploeg controleert in de openingsfase de wedstrijd. Racing Genk laat het balbezit aan Rapid Wien.
6
Racing Genk kan rekenen op meer dan 1000 meegereisde fans.
9
Tshimanga met de goede actie. Zijn schot wordt afgeblokt.
12
Camus met een knal van ver. De bal waait hoog over. Racing Genk komt stilaan in de wedstrijd.
14
De voorzet van Camus is net iets te ver voor Vossen. Mooie actie van de Limburgers.
17
De wedstrijd kabbelt rustig verder. Genk heeft voorlopig geen moeite om de Oostenrijkers op te vangen.
20
Gorius met dom balverlies. Boyd kan aanleggen, Köteles pakt de bal in twee tijden.
21:04
Genk begint aan zijn vierde wedstrijd in deze Europa League-jaargang. De Limburgers staan op kop in hun groep en kunnen zich vanavond kwalificeren voor de volgende ronde. Dan moeten zij hun wedstrijd winnen en hopen dat Dynamo Kiev wint van FC Thun.
23
Al voor de vijfde keer in de wedstrijd loopt er een Genk-speler buitenspel.
24
Prachtige pass van Benji De Ceulaer op Jelle Vossen. Hij kan de bal net niet meenemen.
25
Een fout van De Ceulaer vlak voor de 16 meter. Een gevaarlijke plaats voor een vrije trap.
26
Sabitzer knalt de vrije trap recht in de muur.
27
 Gele kaart voor Jan Novota

28
Strafschop voor Genk. Novota met de charge op De Ceulaer, de scheidsrechter twijfelt niet.
28

Goal
Doelpunt van Serigne Modou Kara Mbodji (Onbekend Onbekend)
Kara schiet de strafschop staalhard voorbij Novota.
32
Racing Genk houdt de boel goed gesloten achterin. Het ziet er goed uit voor de Limburgers.
36
Op een schitterende voorzet van Buffel kop Vossen de bal nipt naast.
37
De supporters van Genk moeien zich. Forza Racing galmt door het stadion.
38
Wat een aanval van Genk. De knal van De Ceulaer was goed, maar Novota pareert de bal. In de herneming schiet Anele de bal binnen, maar hij staat buitenspel.
39
Prachtige knal van Petsos. Köteles met een broodnodige parade.
40

Goal
Doelpunt van Terrence Anthony Boyd (Onbekend Onbekend)
Op een corner knikt een verdediger eerst de bal tegen de paal, in de herneming gaat de bal dan toch binnen via Boyd.
45
Wat een kans voor Wien. Schaub met de goede actie, maar Boyd kan de bal net niet in doel werken.
45+2

Goal
Doelpunt van Terrence Anthony Boyd (Christopher Trimmel)
Vlak voor affluiten van de eerste helft komt Genkt toch nog op achterstand. Boyd maakt er met zijn tweede van de avond 2-1 van.

Scheidsrechter
Rust
Rapid Wien - Racing Genk: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
48
Eerste kans van de tweede helft. De 18-jarige Schaub ziet zijn schot afwijken op de rug van Koulibaly.
54
Genk moet risico's nemen. Kara redt met een goede tackle de meubelen voor Racing Genk.
55
De kopbal van Trimmel valt maar juist naast. Genk komt goed weg.
57
Er zijn vanavond iets meer dan 34.000 supporters aanwezig in het Ernst Happelstadion.
58
Hyland probeert het van erg ver. Zijn bal gaat hoog over.
61

Goal
Doelpunt van Thomas Buffel (Fabien Camus)
Mooie voorzet van Fabien Camus. Buffel werkt de bal knap in doel.
62
Schaub met een dot van een kans. Hij ziet zijn bal naast de kooi van Köteles gaan.
64
Vrije trap voor Genk op een gevaarlijke plaats.
65
De vrije trap van Gorius wordt afgeweken en gaat in hoekschop.
67
Petsos trapt de bal op Hyland. Wenen voert de druk op.
71
Wat een kans voor Jelle Vossen. Vlak voor hij kan afdrukken struikelt hij. Novota is er als de kippen bij om de bal in hoekschop te werken.
77
Vervangen Marcel Sabitzer
Ingevallen Guido Burgstaller

80
 Gele kaart voor Steffen Hofmann

80
Wat heeft Racing Genk nog in de tank zitten met nog een dikke tien minuten voor de boeg?