andAnderlecht
monMonaco
Datum: 17/09/2015 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Lotto Park
Anderlecht wil ver geraken: dan moeten er vanavond punten gepakt worden
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

"Het zal CL-niveau moeten zijn"

Anderlecht wil ver geraken: dan moeten er vanavond punten gepakt worden
Foto: © Photonews

Anderlecht heeft hoge verwachtingen van de Europa League. Nochtans zitten ze in een héél zware groep en moet er vanavond al direct iets geraapt worden tegen het steenrijke Monaco. Geen sinecure, maar in eigen huis moeten er punten gesprokkeld worden.

Anderlecht zal het moeten doen zonder Kara Mbodj. De verdediger zit met een kuitblessure en zal vervangen worden door Dendoncker achteraan. Dat betekent ook dat Guillaume Gillet weer op het middenveld zal geposteerd worden.

"We willen verder geraken dan vorig seizoen", gaf Silvio Proto gisteren mee. Dan zal Anderlecht toch serieus zijn niveau moeten opkrikken. "Maar we gaan meer ruimte krijgen, dat is altijd zo in Europa. Dan ben ik beter", legde Dennis Praet daar tegenover.

In Europa krijgen we meer ruimte

Dennis Praet

Ook trainer Besnik Hasi beseft dat het beter zal moeten dan in de competitie. "Geleidelijk aan krikken we ons niveau omhoog, maar tegen Monaco zullen we CL-niveau moeten laten zien. En dat verwacht ik ook", liet de Kosovaar niets aan duidelijkheid over.

Wat denkt Unibet over de kansen van Anderlecht?

Wel, die kansen zijn vrij gelijkmatig verdeeld. Bij een gokje van 60 euro, die je krijgt via deze link, kan je 2,85 keer je inzet krijgen indien Anderlecht wint en 2,55 keer als Monaco wint. Maar inzetten op een Brusselse achterstand bij de rust en toch nog winnen, levert je 46 keer je inzet op... Niet slecht!

Meer nieuws