Datum: 17/09/2015 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stadio San Paolo
Spoelt Club de Moeskroense kater door in het broeierige Napoli?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Spoelt Club de Moeskroense kater door in het broeierige Napoli?
Foto: © photonews

Club Brugge staat vanavond voor een aartsmoeilijke opdracht in het gezellig warme Napels. De blauw-zwarte armada van Michel Preud'homme moet opstaan na de nederlaag bij staartploeg Moeskroen.

Op Moeskroen was het slecht, heel slecht. Zowel Michel Preud'homme als voorzitter Bart Verhaeghe verhieven de stem richting spelersgroep. Preud'homme zei gisteren nog op de persconferentie dat hij hoopt dat de boodschap aangekomen is.

Qua blessures zit het momenteel al iets beter in de Brugse kleedkamer. Preud'homme mist nog een pion of vier en kan dus over bijna de voltallige kern beschikken tegen Napoli. Een hele opluchting voor de coach die meermaals aanhaalde dat de afwezigen de reden voor de slechte start zijn.

Ook bij Napoli is de start stroef te noemen. De trots van de havenstad begon met een twee op negen niet helemaal sprankelend aan het seizoen. Dries Mertens en zijn vrienden willen dus ook het één en ander rechtzetten tegen Club.

Kan Club stunten op Napoli? Bij Unibet is de Italiaanse grootmacht favoriet. Indien Club wint kan een goeie gok van 60 euro maar liefst 381 euro opbrengen. Die 60 euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws