Speeldag: Vierde voorronde (Terug)

Herbeleef Shkendija 79 - KAA Gent (Europa League )

Volg de match tussen Shkendija 79 en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Gent moet een kleine voorsprong verdedigen bij Shkendija: 2-1. Halen ze de groepsfase van de Europa League? Volg het bij ons op de voet!
1
Shkendija 79-AA Gent: 0-0
1
We zijn er aan begonnen. Gent gaat toch maar beter op zoek naar een uitdoelpunt.
2
 Gele kaart voor Lasse Nielsen

3
Meteen een eerste gele kaart van de match voor Nielsen, zo staat hij 87 minuten op scherp.
4
Milicevic met een zwiepende voorzet, maar niemand kan aan de bal.
7
Neto krijgt de bal aan de voet en gaat het even proberen, maar de bal zoeft over. Gent is wel aanvallend begonnen aan het treffen.
9
De bezoekers zijn baas, maar tot echt doelgevaar leidde dat nog niet. Nu zwiepte Simon voor, maar ook zijn voorzet raakt kant, noch wal. En al helemaal geen Gents hoofd of voet.
10

12
Daar is Milicevic opnieuw met een voorzet, deze keer wel een Gents been ertegen, maar de bal wordt in corner geblokt.
14
Na een kwartiertje zagen we nog niet al te veel van de thuisploeg, al was er wel een schot van Stenio Junior over de kooi van Rinne.
17
Kums haalt prima uit. De bal wijkt af en gaat niet zo ver over de kooi van Zahov.
21
En daar is nu Neto met een schotje, maar ook die bal gaat naast de kooi van Zahov. Gent is omnipresent, maar mag niet vergeten het af te maken.
24
Gent krijgt een vrije trap op een erg mooie plaats na een fout op Milijevic, het duurt even voor hij de vrije trap mag nemen.
26
Wat een vrije trap van Milicevic!
Zahov moet geweldig tusenkomen op de goedgeplaatste vrije trap van Milicevic. Corner voor Gent!
27
En daar is de volgende kans al voor Gent, maar ook nu kan niemand de beslissende trap tegen de bal geven.
30
Het gaat snel nu. Aan de ene kant moet Rinne redden op een poging van Ibraimi. Aan de overkant is er meteen Zahov die redt op een poging van Simon.
32
Foket die ineens uithaalt, Milicevic die naast de bal trapt: de kansen blijven stromen voor Gent, maar ze doen er weinig mee. Hopelijk komt hun dat niet duur te staan.
35
Nog tien minuten tot de rust. De bezoekers zijn baas, maar vergeten voorlopig te scoren.
38
Neto kopt nog eens op doel na een voorzet van wie anders dan Milicevic. Het blijft 0-0, we kabbelen richting rust.
40
Vervangen Sciprim Taipi
Ingevallen Marjan Radeski

40
 Gele kaart voor Ferhan Hasani

42
Ibraimi trapt een bal een dikke meter over de kooi van Rinne, ondertussen heeft de thuisploeg ook al moeten wisselen.
44
Alweer een kans voor Gent, maar nu is het Saief die overkomt.
45
Nog wat extra tijd en dan naar de rust lijkt het.
45+3
De twee minuten extra tijd leverden ook niets op. Rusten met 0-0 heet dat!
45+4
We gaan er opnieuw aan beginnen in Skopje. Houdt Gent vol?

Scheidsrechter
Rust
Shkendija 79 - AA Gent: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vanhaezebrouck stuurt bij en zo krijgt Asare speelminuten voor Gent.
46
Vervangen Lasse Nielsen
Ingevallen Nana Asare

49
Opgepast toch voor de thuisploeg, die beter uit de kleedkamers is gekomen en via Radeski voor Rinne opduiken.
51
Een hoekschop komt bij Alimi en die knalt over!
54
Hasani nu met de volgende kans, maar net als hij kan afdrukken struikelt hij over de bal. Daar komt Gent echt wel goed weg!
55
 Gele kaart voor Artim Polozhani

56
Polozani probeert iets te versieren, maar krijgt enkel een gele kaart voor een schwalbe.
58

Goal
Doelpunt van Kalifa Coulibaly (Kenny Saief)
Een leuke voorzet van Saief en Coulibaly zet er de kop tegen. Dan toch eindelijk de 0-1.
60

Goal

62
 Gele kaart voor Besart Ibraimi

64
Gent heeft het nu onder controle, Simon is dicht bij de 0-2 maar mist op een haar na!
65
Vervangen Stenio Marcos da Fonseca Salazar Junior
Ingevallen Nildo Victor Juffo

68

Goal
Doelpunt van Kalifa Coulibaly (Moses Daddy-Ajala Simon)
En daar is de 0-2! Dit kan niet meer mis voor AA Gent, we gaan met 5(!) ploegen naar de poulefases van Europa lijkt het stilaan.
70
Vervangen Danijel Milicevic
Ingevallen Thomas Matton

71
De thuisfans hebben genoeg gezien en trekken naar huis. Gent gaat er echt geen vier meer in het mandje krijgen, dit is Sofia niet.
74
Vervangen Armend Alimi
Ingevallen Ennur Totre

74
Saief nog eens met een trapje naar de hoek, maar Zahov is bij de pinken en laat de score niet oplopen.
74
Vervangen Kalifa Coulibaly
Ingevallen Jérémy Perbet

76
Coulibaly gaat eruit, de held krijgt een applausvervanging. Nog een kwartiertje voor Perbet om ook zijn goaltje mee te pikken misschien.
80
Simon nog eens met een opgelegde kans na een heerlijke dribbel, maar de 0-3 komt niet op het bord!
80

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Moses Daddy-Ajala Simon)
Perbet doet het meteen in zijn invalbeurt. Een heerlijke volley en 0-3 op het scorebord!
84
Perbet krijgt nog de kans op de 0-4, maar hij mist van dichtbij.
86

Goal
Doelpunt van Renato Neto (Jérémy Perbet)
Het gaat erg makkelijk nu voor de Buffalo's, Neto met een afstandsknal en 0-4.
90
We krijgen er nog twee minuten bij. Kat in het bakje, met 5 teams de Europese poules in!

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:54
Gent zit in de poulefase van de Europa League na een zakelijke, maar knappe overwinning: 0-4!