Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 32
Stadion: Stade de La Beaujoire - Louise Fontenau
Nantes neemt Lyon punten af

Leider Lyon heeft nog eens punten verloren. In Nantes speelde het 2-2 gelijk, maar kwam pas enkele minuten voor tijd terug op gelijke hoogte van de thuisploeg.

In de beginfase van de wedstrijd ging het goed op en neer. Lyon kreeg de eerste kansen maar Nantes reageerde sterk. In de 36ste minuut kwam Lyon geheel tegen het spelbeeld in, want Nantes had het laken naar zich toegetrokken, op voorsprong. Réveillère bracht de bal voor doel en Pierre-Alain Frau trapte de bal voorbij een verbouwereerde doelman Landreau. Toch kwamen de Kanaries nog voor de rust op gelijke hoogte. Da Rocha trapte op doel, maar doelman Coupet kon de bal keren. Toch ging de bal er nog in via een goed gevolgde Cetto. Nantes werd dus nog voor de rust beloond voor haar inspanningen.

Na de rust ging de thuisploeg op zijn elan verder. Enkele goede kansen volgden en net na het uur werd het 2-1. Op voorzet van Norbert smeet Bagayoko zich aan de tweede paal voor de bal en scoorde. Lyon kwam zeven minuten voor het officiële einde alsnog terug langszij. Het was weer Réveillère die de voorzet gaf en Pierre-Alain Frau maakte het met zijn tweede van de avond knap af.

Lyon mag blij zijn met dit gelijkspel. Nantes speelde erg sterk en verdiende de overwinning, maar Lyon zat al met PSV in het hoofd. Een 2-2-gelijkspel in Eindhoven zou voor de Franse kampioen prachtig zijn.