Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Parc Des Princes
PSG verdient meer in schitterende wedstrijd

In een schitterende wedstrijd speelden PSG en Saint-Etienne 2-2 gelijk. De Parijzenaars, die het laatste halfuur erg goed voetbal op de mat toverden, verdienden meer, maar kwamen pas in de slotfase langszij via Pancrate.

Beide teams toonden van bij het eerste fluitsignaal dat er gevoetbald ging worden. Zowel PSG als Saint-Etienne, die beiden vorig weekend niet speelden door het slechte weer, voetbalden als bevrijd. De kansjes stapelden zich op en na een kwartier was het raak. Het was Piquionne die voor het eerst in vier maanden nog eens het doel wist te vinden. PSG reageerde meteen en scoorde op het halfuur via – wie anders dan – de Portugees Pauleta. Jammer genoeg voor de Parijzenaars werd de gelijkmaker enkele minuten later alweer teniet gedaan toen Postiga de 1-2 op het bord zette.

Aan de rust stond het 1-2, een verdiende voorsprong voor de bezoekers. In de tweede helft slaagde PSG beter in het onder druk zetten van Saint-Etienne, maar dit resulteerde niet meteen in een doelpunt. Met een spectaculaire omhaal bracht Pancrate enkele minuten voor tijd de bordjes alsnog terug op gelijke hoogte. De gelijkmaker was meer dan verdiend voor PSG, dat op basis van een prachtige tweede helft de drie punten verdiende.