Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Stade Marcel Picot
Bordeaux kan niet winnen bij hekkensluiter

Bordeaux heeft voor de vierde keer op rij gelijkgespeeld. Deze keer kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Nancy.

Girondins Bordeaux heeft een 4 op 15 gehaald in de Franse competitie, nadat het alweer niet kon winnen. Nancy van zijn kant wacht al sinds 11 augustus op een nieuwe zege in de Ligue 1. Vandaag stond Nancy er in het eigen Stade Marcel Picot zelfs lange tijd goed voor.

In de eerste helft was de ploeg op voorsprong gekomen dankzij een doelpunt van Bakar en bovendien werd Biyogo Poko op slag van rust uitgesloten bij Bordeaux. Tegen tien man kon de thuisploeg hun voorsprong echter niet succesvol verdedigen, want een kwartier voor tijd scoorde Saivet tegen.

Door de puntendeling blijft Nancy laatste in de stand en ook Bordeaux schiet niets op met het punt. Het ziet Nice en Rennes over zich heenspringen en de kloof met Lyon kan tien punten worden.