Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stade Municipal du Ray
Nice haalt uit tegen Valenciennes

Nice heeft Valenciennes met 5-0 verslagen. Door de zege blijft Nice meebikkelen voor de Europese plaatsen. Valenciennes doet daarvoor slechte zaken.

Nice – Valenciennes 5-0

Op slag van rust viel het eerste doelpunt via Cvitanich. In de tweede helft gaat Nice verder op zijn elan, wat op het uur tot het tweede doelpunt leidde dankzij Civelli. Eysseric maakte even later de wedstrijd monddood.

Met zijn tweede van de avond bewees Cvitanich nogmaals zijn waarde. Hij gaf ook nog de assist voor het laatste doelpunt van de avond, dat iets voor tijd door Digard werd gemaakt.

Met de grote overwinning blijft Nice meedoen voor de Europese plaatsen. Het staat terug naar Bordeaux en Rennes in de stand.

Reims – Bastia 1-2

Bastia pakt drie belangrijke punten op het veld van Reims. Daardoor is de club voorlopig niet langer in degradatienood. Ilan zette Bastia op weg in de eerste helft, vlak na rust maakte Thauvin het tweede doelpunt.

Courtet milderde nog voor de thuisploeg, maar verder raakte Reims niet.