Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stade de la route de Lorient
Bordeaux knoopt weer aan met winst

Bordeaux heeft een belangrijke overwinning behaald op het veld van Rennes. Door de overwinning speelt de club nog volop mee voor Europees voetbal. Rennes doet een slechte zaak en ziet Bordeaux op gelijke hoogte komen in de stand.

Rennes – Bordeaux 0-2

Na vijf gelijke spelen in de Ligue 1 was de opdracht voor Bordeaux duidelijk: winnen. En dat lukte uiteindelijk ook, dankzij twee doelpunten na de rust.

Gouffran opende de score iets voor het uur en nauwelijks tien minuten later verdubbelde Saivet de score voor de bezoekers. Uiteindelijk bleef het bij 0-2. Door de zege komt Bordeaux naast Rennes op de voorlopig vierde plaats in het klassement.

Montpellier – Lorient 2-0

Lorient miste in het Stade de la Mosson de kans om alleen vierde te worden. Het verloor tegen de uittredend kampioen met 2-0. Beide doelpunten vielen in de slotfase en Charbonnier was de held van Montpellier met twee doelpunten.