Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Stadio Guiseppe Meazza
Milan niet langs Sampdoria

De titelkansen van AC Milan hebben opnieuw een stevige knauw gekregen. In san Siro raakten de Rossoneri niet voorbij Sampdoria. Leider Juventus kan morgen tot 12 punten uitlopen.

Na 11 minuten kreeg de thuisploeg een lichte strafschop: Volpi liet zich in de luren leggen door Inzaghi en voor scheidsrechter De Santis was het erg genoeg voor een penalty. Shevchenko zette de elfmeter om: 1-0. Samp was niet aangeslagen en ging op zoek nar de gelijkmaker. Milan raakte onder druk  en in de 36e minuut stond het gelijk: een schot van buiten de rechthoek van Gasbarroni verraste Dida compleet. De zoveelste blunder van de Braziliaan betekende de 1-1. Net voor de pauze scheerde een schot van Castellini de paal.

Na de onderbreking hield de verdediging van de Blucerchiati uitstekend stand. Wanneer de thuisaanvallers er dan toch doorgeraakten stond de paal of een uitstekende Antonioli in de weg. 6 minuten voor tijd raakte een ver schot van Seedorf ook nog het doelhout maar verder raakte Milan niet. Het bleef bij een teleurstellend gelijkspel.