Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Stadio Via del Mare
Inter blijft in het spoor van Juve

De kloof tussen Juve en Inter blijft 8 punten. Nadat de Bianconeri wonnen van Ascoli konden de Nerazzurri niet achterblijven. In Lecce ging Inter met de 3 punten aan de haal.

Inter had weinig overschot bij de rode lantaarn maar won verdiend. In de eerste helft waren de kansen heel erg schaars aan beide kanten.

Na de rust was er wat beterschap. Vooral de thuisploeg liet zich gelden en claimde een penalty na een contact tussen Casetti en Zanetti maar scheidsrechter Trefoloni ging daar niet op in. Het doelpunt viel aan de overkant: in de 71e minuut schoot Figo met rechts en doelman Benussi was verrast, 0-1. Enkele ogenblikken later mocht Ledesma met rood naar de kant en stond Lecce voor een moeilijke opdracht. Gelijkmaken lukte niet, het was Inter dat verder uitliep in de blessuretijd: Stankovic schoot van ver en opnieuw ging doelman Benussi niet vrijuit, 0-2. Het was meteen ook de eindstand.