Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stadio San Paolo
Napoli niet aan kop
Maarten Vandenabeele

Napoli miste de kans om naast Juventus aan de leiding te komen van de Serie B. In het eigen San Paolo liet het op de valreep de overwinning liggen tegen hekkensluiter Arezzo.

Bucchi bracht de thuisploeg al vroeg aan de leiding (foto), maar na de pauze maakte Bondi gelijk. De thuisploeg ging met vier aanvallers spelen en dat loonde: op 7 minuten van het einde scoorde Sosa, 2-1. Toen niemand het nog verwachtte, kwamen de bezoekers toch nog langszij: Volpato, huurling van Juventus, legde in de allerlaatste minuut van de extra tijd de 2-2 vast.

Na de 2-2 in Turijn, tegen Juve, pakte Arezzo alweer een punt op verplaatsing bij een topper. In de rangschikking levert dat echter niet te veel op: Arezzo blijft laatste. Napoli is nu tweede, op 2 punten van Juventus.