Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Gelredome
NAC in slotminuut voorbij Vitesse

NAC Breda heeft in een teleurstellend duel op een heel verrassende manier de maat genomen van Vitesse. In de slotminuut maakte Zonneveld met een weergaloos schot de enige treffer van de avond.

De wedstrijd stelde eigenlijk niet veel voor. De bezoekers begonnen het best aan de partij, maar Vitesse nam het heft vrij snel weer in handen. De Arnhemmers speelden echter te doortastend om echt gevaarlijk te zijn. Hersi en Junker waren nog het dichtst bij een treffer. De beste kans viel echter aan de overzijde te noteren waar de kopbal van Van Gessel de paal trof.

Na de rust kregen beide ploegen nauwelijks nog kansen bij mekaar gespeeld. De wedstrijd kabbelde dan ook rustig naar een 0-0 totdat Zonneveld in de 91e minuut met een heel fraai afstandsschot doelman Wapenaar wist te vloeren. [AN]