Arsenal blijft leider na draw

Arsenal blijft leider na draw
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal speelde zondag uit bij Charlton Athletic. De koploper in de Engelse FA Premiership leek langetijd te gaan verliezen, maar Thierry Henry zorgde er uiteindelijk voor dat de Londenaren nog een punt mee naar huis namen.

Charlton kreeg in de eerste helft een kans vanaf elf meter, die het benutte. Arsenal kwam terug in de wedstrijd door een doelpunt van Henry, maar zocht tevergeefs naar de winnende treffer. Arsenal staat bovenaan in de Premier League, Chelsea en Manchester United volgen.

Zaterdag verloor Manchester United verrassend van Fulham. Doelpunten van Clark, Malbranque en Inamoto voor Fulham zorgden ervoor dat Fulham won met 3-1. Diego Forlan scoorde voor Manchester United. Ruud van Nistelrooy kwam niet tot scoren.

Liverpool ontving op Anfield Road Leeds United. Liverpool kwam op voorsprong door Micheal Owen, die terug is van een blessure. Uit voorzorg werd de international vroegtijdig gewisseld. Het gevaar van Leeds United moest vooral komen van Mark Viduka, die duidelijk zijn maatje in de voorhoede mist, de inmiddels voor Liverpool spelende Harry Kewell, uitgefloten door de aanhang van Leeds.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties