Tongeren - Union 2 - 0

Na de heel slappe wedstrijden van de laatste weken kon Tongeren nog eens de 3 punten thuishouden tegen de tweede in de stand Union ST Gilis. SK begon te weinig agressief en leed enorm veel balverlies in het wedstrijdbegin. Dit resulteerde in een penalty voor Union maar Capilla schoot huizenhoog over. De wedstrijd ging nu gelijk op met kansen aan beide kanten. Op het halfuur kon Tongeren de score openen via Dumont. Ruststand 1-0.

Toen de doelman van de bezoekende ploeg in de tweede helft een bloedneus opliep raakte de gemoederen oververhit. De scheidsrechter moest de partij 6 minuten lang stil leggen om de gemoederen bij de bezoekers te laten bedaren. Daarna kreeg Cums van Union nog rood. En met nog 2' te gaan kon Sauveur het lot van Union helemaal bezegelen en maakte er koelbloedig 2-0 van.