KVSK wil naar 2e klasse

KVSK wil naar 2e klasse
Foto: © SC

Tijdens het eerste themacafé van 2004 stond een heel panel ter beschikking van de vrij talrijk opgekomen supporters om een evaluatie te maken van het eerste halve jaar KVSK United. Al snel kwam iedereen tot het besluit dat het allemaal de goede kant op gaat maar dat er nog veel werk te wachten staat.

Opvallend was de interesse in de toekomst: speelt United volgend seizoen nog in derde klasse of al in tweede klasse. Het moge na gisteren wel duidelijk zijn dat zowel het bestuur als de technische staf tenminste een eindronde ticket willen behalen en als het nog even kan meedoen voor de titel. Al beseffen ze allemaal dat dit laatste moeilijk haalbaar zal zijn.

Daarom wordt er nu reeds aan de ploeg van volgend seizoen gewerkt. Trainer Luc Beyens heeft zijn lijst met gewenste spelers al klaar maar er wordt nog steeds gescout. De club gaat uit van een tweedeklasse-scenario. Dit wil zeggen dat er een ploeg moet komen die tweede klasse aan kan. Of KVSK volgend seizoen in tweede speelt of niet, speelt geen rol. Als er dit seizoen geen promotie in zit, mikt de club volgend seizoen naar het kampioenschap.

Op de vraag of er nog versterking komt voor dit seizoen, was het antwoord duidelijk. Indien het financieel haalbaar is en de speler betekent een onmiddellijke meerwaarde voor de ploeg, komt er zeker nog een versterking. Maar spelers die niet gemotiveerd zijn, zullen niet in aanmerking komen. Er wordt momenteel met enkele clubs gesproken maar namen van spelers wenste het bestuur niet te noemen. Heusden-Zolder en PSV zijn o.a. twee clubs waar momenteel gesprekken mee gevoerd worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties