Liverpool weigert offers

Liverpool weigert offers
Foto: © SC

Liverpool FC heeft offers gekregen voor zijn spitsen Milan Baros en Emile Heskey en voor verdediger Djimi Traoré. Manager Houllier wil echter niemand kwijt. Hij stelt duidelijk dat zijn spitsen niet verkocht zullen worden, en hij wil ook niemand uitlenen. Hij gaf eerder al aan dat er in januari niemand bijkomt of weggaat. Daar blijft de Fransman bij.

Portsmouth heeft geprobeerd om Milan Baros uit te lenen tot het einde van het seizoen, maar grote baas Rick Parry heeft het aanbod geweigerd. De Tsjechische spits is pas terug na maandenlang blessureleed. Voor manager Houllier is er geen sprake van dat hij nu de club zou verlaten.

Ook Emile Heskey staat in de belangstelling van enkele clubs. Naast AC Milan toonde ook Middlesbrough interesse in de sterke Engelse voorspeler. Vooral Boro zit achter de international aan. Manager Steve McClaren hoopt dat Liverpool Heskey zal willen verkopen als Cissé naar Liverpool komt. McLaren is een groot bewonderaar van Heskey, maar Liverpool wil voorlopig niet van verkopen weten.

Ook de jonge Franse linksback Djimi Traoré geniet de interesse van een ploeg uit de Premier League. Houllier heeft hem zeker nodig om de Champions League te bereiken. Gregory Vignal, de andere linksachter van Liverpool, verlaat de club wel. Hij gaat tot het einde van het seizoen op leenbasis spelen bij het Spaanse Espanyol.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties