Feyenoord in defensieve problemen

Feyenoord in defensieve problemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord-coach Bert van Marwijk heeft het niet gemakkelijk in De Kuip. De trainer van de Rotterdamse club moest het seizoen beginnen zonder vier sleutelspelers, waardoor de resultaten tot nog toe zeer matig waren. Ook qua blessures zit het de Limburger niet mee. De coach had al haast geen backs, nu Jean Carlos Dondé is weggevallen zijn de problemen nog groter.

De kans is groot dat Feyenoord binnen nu en een paar dagen een nieuwe verdediger aantrekt, want de nood is hoog. Jean is waarschijnlijk lang uit de roulatie. 'Ik verwacht dat Jean zeker een maand uitgschakeld is', zo zegt clubarts Robbart van Linschoten op de officiële website van Feyenoord. Jean is de vierde geblesseerde speler die de mogelijkheid heeft om linksback te spelen.

Eerder raakten de voglende potentiële spelers op de linksachter-positie al geblesseerd: Gérard de Nooijer, Ramon van Haaren en Ferne Snoyl. Bovendien is Chris Gyan geschorst. De Ghanees kreeg afgelopen zondag in het duel met ADO Den Haag een rode kaart, na een overtreding op toekomstig Feyenoorder Romeo Castelen.

Feyenoords technisch directeur, Mark Wotte, zegt dat een versterking binnen korte tijd goed mogelijk is. 'Het is mogelijk dat we binnen een paar dagen iemand aantrekken, maar het kan ook nog een weekje duren. We kijken er serieus naar', aldus de Enschede geboren voormalig trainer van onder andere Willem II.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties