Bastürk van Leverkusen naar W. Bremen

Bastürk van Leverkusen naar W. Bremen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aanstaande Duitse kampioen Werder Bremen heeft z'n vierde versterking voor het komende seizoen (bijna) binnen: Yildiray Bastürk van Bayer Leverkusen. Volgens diverse Duitse media is de deal zo goed als rond en zal de middenvelder volgende week een contract tekenen dat hem jaarlijks 1,7 miljoen euro oplevert.Turks international Bastürk is transfervrij en kan dus gratis naar Noordduitsland verkassen. De speler zou zijn keuze vooral hebben laten bepalen door het feit dat hij volgend seizoen bij Werder in de Champions League kan uitkomen.

Met het aantrekken van de spelbepaler van Bayer Leverkusen heeft Werder Bremen nu al z'n vierde versterking voor het komende seizoen binnen: Miroslav Klose (1.FC KaisersLautern), Gustavo Nery (São Paulo) en Frank Fahrenhorst (VfL Bochum) tekenden al eerder een contract in het Weserstadion.

Door de komst van Bastürk is de op handen zijn contractverlenging van Johan Micoud weer ongewis geworden. De dertigjarige spelbepaler staat op het verlanglijstje van onder meer Bayern München.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties