Real hoeft Morientes niet meer

Real hoeft Morientes niet meer
Foto: © SC

Ondanks zijn uitstekende vorm, heeft de Koninklijke laten weten Fernando Morientes niet te willen terughalen naar Beranbeú.

De populaire Spanjaard vormde tot vorig jaar het koningskoppel met Raúl, maar werd overbodig door de komst van Ronaldo. Daarom leende Real Madrid hem uit aan AS Monaco. In Monaco speelde de spits zich opnieuw in de kijker, vooral door zijn prestaties in de Champions league. In die CL is hij momenteel topscorer met acht doelpunten. Samen met de club uit het ministaatje versloeg Morientes zijn Real Madrid in de kwartfinales van het kampioenenbal en had daarin een groot aandeel met enkele doelpunten. Blijkbaar niet voldoende voor de Spaanse club om hun verloren zoon volgend jaar weer in hun armen te sluiten.

Waar de toekomst van Morientes ligt is nog niet duidelijk. Monaco zou hem willen inlijven maar is financieel waarschijnlijk niet haalbaar. De speler zelf gaf al eerder aan naar Chelsea te willen verhuizen. Woensdag kan Morientes zich in de kijker spelen van de steenrijke Abramovitsj want dan neemt Monaco het in de terugwedstrijd van de halve finale van de CL op tegen jawel...Chelsea.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties