Barcelona verliest nog eens

Barcelona verliest nog eens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona heeft dan toch nog eens verloren. De Catalanen verloren op het veld van degradatiekandidaat Celta de Vigo met 1-0. De titel wordt zo zo goed als onmogelijk voor Barça.

Celta de Vigo beleeft een dramatisch seizoen en stond tot voor deze wedstrijd op een degradatieplaats. De Champions League tegenstander van Club Brugge heeft de punten dan ook meer dan nodig. Toen Luis Edu op slag van rust Celta op voorsprong bracht, was het dan ook feest in Vigo.

De drie punten vasthouden koste bloed, zweet en tranen voor Celta de Vigo. Letterlijk, want na de wedstrijd barstten enkele spelers in tranen uit. Van geluk uiteraard, al is de degradatie nog lang niet vermeden. Man van de match was wellicht Juanfran, de man van de goal op Club Brugge. De Spanjaard haalde immers een poging van Saviola van de lijn. Met de drie nieuwe punten wipt Celta over Valladolid naar de voorlopig veilige 17e plaats. Valladolid en Espanyol hebben wel nog een wedstrijd te gaan, zodat Celta morgen al weer in de rode zone kan staan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties