De andere matchen

Gerets heeft Kaiserlautern niet kunnen stoppen, aan de rust was de stand echter nog 0-0, in de 57e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong door Lokvenc, doch de bezoekers reageerden en scoorden tweemaal door Klimovics en Petrov, weer Lokvenc zorgde voor de gelijkmaker en Bjelica maakte de winning-goal. De broodnodige punten zijn binnen, doch zekerheid omtrent behoud is er nog niet.

Hamburg zette zijn slechte prestatie van vorige week recht en stuurde een zwak Stuttgart naar huis met 2-1.

Met een doelpunt van Fritz en Franca ook een logische uitslag bij het Rheinderby Leverkusen-Koln, en voor de thuisploeg nog een kans op de derde plaats.

Hannover deed ook een heel goede zaak door concurrent Franfurt met 3-0 te verslaan, voor de bezoekers betekent dit de degradatie.