Hertha Berlijn

Hertha Berlijn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stadion : Olympiastadion

Capaciteit :76.065 , alleen zitplaatsen

Prijzen : van 10 tot 45 Euro

Kleuren : blauw-wit

Internet adres : www herthabsc.de

De club werd in 1892 boven de doopvont gehouden, het is een club waar het nooit stil is, degradatie en promotie wisselen elkaar in snel tempo af.
Ook het aantal trainers is al lang niet meer bij te houden, nu staat Falko Gotz als oud-speler aan het roer maar of hij het seizoen zal uitdoen is twijfelachtig. Na het debacle van vorig seizoen zal er toch uit een ander vaatje moeten getapt worden of er zal vlug onrust ontstaan.

Met de aankoop van middenvelder Gilberto da silva Melo hopen ze in de hoofstad dat deze Braziliaan de ploeg kan doen draaien. Voor de rest is het de kern van vorig seizoen en misschien wordt Bobic wel terug wakker en begint hij terug te scoren.



Arne Friedrich, Fredi Bobic, Marko Rehmer, Alexander Madlung, Josip Simunic, Alexandar Mladenov, Dick van Burik, Malik Fathi, Ashkan Dejagah, Niko Kovac, Giuseppe Reina, Andreas Schmidt, Thorben Marx, Artur Wichniarek, Oliver Schröder, Gilberto, Zecke, Nando Rafael, Sofian Chahed, Pal Dardai, Alexander Ludwig, Marcelinho, Michael Hartmann, Yildiray Bastürk, Nourreddine Semghoun, Christian Fiedler, Gerhard Tremmel, Dennis Cagara
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties