Geruchten rond Eriksson ontkend

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Geruchten rond Eriksson ontkend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Engelse krant The Daily Mirror vindt de FA, de Engelse voetbalbond, dat bondscoach Sven-Göran Eriksson overbetaald wordt voor zijn job, die net zo goed deeltijds door een clubcoach kan worden uitgevoerd. De FA heeft dit in een officiële reactie met klem ontkend, en laat weten dat Eriksson nog steeds op de volle steun van de bond kan rekenen.

De geruchten ontstonden toen Eriksson recent gelinkt werd aan Real Madrid. Gisteren meende The Daily Mirror te weten dat als Eriksson zou gaan, zijn opvolger iemand zou zijn die de job van bondscoach part-time zou combineren met de functie van club-coach. De Engelse bond zou ook vinden dat ze Eriksson nu te veel betaalt voor zijn job als bondscoach.

De FA ontkent de geruchten: "Er zijn geen plannen om van de job van bondscoach een deeltijdse job te maken". De bond beweert ook Eriksson nog steeds ten volle te steunen: "De nationale ploeg heeft een sterke start gemaakt in de WK-kwalificatiecampagne, en de bond kijkt bijgevolg uit naar de verdere samenwerking met Sven op weg naar het WK." Eriksson zelf ontkent de contacten met Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties