Wolfsburg blijft leider, Bochum krijgt slaag

Door een doelpunt van Petrov in de 13e minuut  zag het er goed uit voor VFL Wolfsburg, doch de ploeg van Gerets kon uit meerdere kansen niet meer scoren. In de 83e minuut maakte Jancker gelijk voor Kaiserslautern, doch dit was buiten Klimovics gerekend die in blessuretijd toch de verdiende wininggoal maakte, zo blijft Wolfsburg aan de leidng.

Bayern Munchen maakte het zich vooral de eerste helft moeilijk na de openingstreffer van Freiburger Sanou in de derde minuut, Makaay maakte gelijk in de 19e minuut en Thorsten Frings zorgde met zijn eerste treffer voor Bayern in de toegevoegde tijd voor 2-1. Ballack dikte de stand nog aan in een magere tweede heflt.

Stuttgart versloeg Leverkusen in de topper met 3-0,Lahm en Stranzl scoorden reeds in de eerste helft en na de koffie controleerde de thuisploeg de partij, Leverkusen ontgoochelde weer.

Schalke 04 kon ook weer niet overtuigen en leed een 1-0 nederlaag in Hannover, doelpunt in de 83e minuut door Mathis. Vermant mocht negen minuten opdraven.

Monchengladbach en Rostock deelde de punten, 2-2, zoals dikwijls kwam de thuisploeg 2-0 voor door twee doelpunten van Neuville in de eerste helft. Rostock nam de tweede helft voor zijn rekening en ook di Salvo scoorde twee keer, weer geen thuiszege voor de Fohlen, Van Hout viel in de 62e minuut in.

Arminia Bielefeld ging verrassend winnen in Nurnberg met 1-2 en komt zo van de laatste plaats weg.

Bochum en Bremen bakten er de eerste helft niets van, de tweede was van beter allooi en met een doelpunt van Borowski kwam Werder op voorpsrong, Knavs maakte gelijk  en toen begon het festival Klose, de invaller scoorde een loepzuiver hattrick in negentien minuten en zorgde voor de 1-4 eindstand.
Een slechte repetititie voor de match tegen Standard van donderdag.