Udine maakt kennis met wet van Murphy

Ronny anthonis
| 0 reacties
Udine maakt kennis met wet van Murphy
Foto: © SC

Udinese won van Panionios wel met 1-0 maar door het 3-1 verlies uit de heenmatch blijft Udinese achter met een Griekse kater.

Udinese kon zich dus niet plaatsen voor de tweede ronde. Voor de wedstrijd ging men er nog vanuit dat het kon, men moest dan een 3-1 verliespartij ophalen op eigen veld, op zich niet zo onmogelijk.
Udine toonde ook het geloof, na amper zes minuten kon het al 2-0 zijn maar zowel Di Michele als Laquinta maakten dezelfde blunder, onbegrijpelijk naast trappen vanop korte afstand. Er kwamen nog meer kansen, een betwistbare strafschopfout op Di Natale werd niet gefloten terwijl diezelfde ook nog eens staalhard op de lat schoot. 

Beter werd het er niet, na 54 minuten mocht Jankulovski gaan douchen na een domme rode kaart. Zeven minuten voor tijd kwam Udine dan toch voor via Mauri, en ze bleven drukken, de tweede treffer die nodig was hing ook toen nog in de lucht. En ei zo na kwam die er ook, Mauri met een kanonschot, dat in doel zou verdwijnen ..... moest Laquinta niet in de weg gestaan hebben. Geen geluk en ook geen tweede ronde voor Udinese, alles wat kon tegen zitten zat ook tegen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties