Eindelijk terug competitie -8e speeldag

Eindelijk terug competitie -8e speeldag
Foto: © SC

Na de internationale beslommeringen volgt eindelijk de 8e speeldag met de als topmatch bestempelde wedstrijd Bayern Munchen - Schalke 04.

Bij de ploeg uit Gelsenkirchen viert Ailton zijn wederoptreden na zijn schorsing van vijf wedstrijden en het zal voor de Koningsblauen belangrijk zijn om zeker niet te verliezen. Vermant moet weer tevreden zijn met een plaats op de bank.
De thuisploeg moet daarentegen voor de drie punten gaan want ze hebben de supporters in het Olympisch stadion nog niet verwend dit seizoen, met een zekere Roy Makaay in de rangen moet dit mogelijk zijn.

Landskampioen Werder Bremen moet op bezoek bij Mainz 05, beide ploegen hebben twaalf punten en het wordt dan ook zeker geen gezondheidswandeling voor de groen-witten.

VFL Bochum speelt tegen Hansa Rostock, voor de bezoekers de kans om de rode lantaarn door te geven, de thuisploeg schijnt niet in het vormpeil van vorig seizoen te geraken en kan weer een moeilijk jaar tegemoet gaan.

Hertha Berlijn moet de wei in tegen Leverkusen de ploeg van ups en downs, het kan dan ook alle kanten uit in de hoofdstad. Vorig seizoen 1-4.

Hamburger SV krijgt de kans om thuis eens te schitteren, Bielefeld is op bezoek en een reden voor Mpenza om het kanon eens boven te halen en te laten zien waarom HSV hem aangeworven heeft, Van Buyten staat natuurlijk ook in de basis.

VFB Stuttgart speelt met trainer Sammer tegen zijn oude ploeg Borussia Dortmund, het fel geplaagde Dortmund moet iets zien te sprokkelen wil het niet volledig in de onderste regionen terecht komen, bij de bezoekers is Ewerthon er niet bij wegens kwetsuur en krijgt Koller de jonge Odonkor naast zich in de spits. De thuisploeg is compleet en Kuranyi zit nog maar eens op de bank.

Nurnberg kan zich ook weer een beetje omhoog werken door te winnen tegen een op verplaatsing onmondig Freiburg.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties