Booy: onverdiend verloren

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Booy: onverdiend verloren
Foto: © SC

Foeke Booy heeft het moeilijk met het verlies van zijn club bij Club Brugge. Utrecht ging met 1-0 onderuit op Olympia en ligt bijgevolg al uit de UEFA-Beker. Op fcutrecht.nl vertelde de ex-speler van Club het volgende:

“
De rode kaart van Nastja Ceh werkte niet in ons voordeel. We hadden de wedstrijd tot dat moment onder controle, maar werden er zelf onrustiger van en gingen slordiger spelen. In zo'n situatie moet je het veld breed houden, niet snel balverlies lijden en geconcentreerd blijven spelen. Daar slaagden we niet in, waardoor Brugge er regelmatig gevaarlijk uit kon komen. Jammer, ik vind dat we onterecht verloren hebben. We waren vandaag zeker niet de mindere.”

“Zij hadden één kans en die ging erin, terwijl wij niet wisten te scoren uit de verschillende mogelijkheden die we kregen. Beide rode kaarten waren belachelijk. Cornelisse speelde duidelijk de bal. De scheidsrechter zette de wedstrijd op zijn kop. Ik ben enerzijds teleurgesteld over de uitslag, want we hadden echt het gevoel dat we een goed resultaat konden behalen. We nemen met opgeheven hoofd afscheid van het UEFA Cup-toernooi.”



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties