Diouf niet terug naar Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Diouf niet terug naar Liverpool
Foto: © SC

Liverpool zit met een nijpend spitsentekort. Door het vertrek van Michael Owen (naar Real Madrid) en de blessures van Milan Baros en Djibrill Cissé zijn de aanvallers schaars op Anfield. Neil Mellor is de enige echte diepe spits. Florent Sinama-Pongolle, Harry Kewell en Louis Garcia kunnen ook in de voorhoede uit de voeten, maar zijn geen echte afwerkers. 

Liverpool heeft nog twee andere spitsen: El-Hadji Diouf en Anthony Le Tallec. De 20-jarige Le Tallec is tot het einde van het seizoen uitgeleend aan St-Etienne. Hij liet eerder al weten te zullen terugkeren indien Rafael Benitez hem nodig zou hebben. Ook Diouf komt op leenbasis uit voor een andere club. De 23-jarige Senegalees is bij Bolton aan de slag. 

Diuof kwam deze week nog in het nieuws nadat hij naar Arjen de Zeeuw spuugde in de wedstrijd tegen Portsmouth. Benitez liet weten dat een terugkeer naar Liverpool op dit ogenblik niet aan de orde is. Voor de Spaanse manager is Diouf tot het einde van het seizoen een speler van Bolton. Bovendien vindt hij dat Liverpool, ondanks de blessurelast, over voldoende aanvallend talent beschikt. Of Diouf volgend seizoen terug welkom is op Anfield Road wou Benitez ontkennen noch bevestigen. Frans belofte Le Tallec zit in hetzelfde schuitje.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties