Celtic terug op kop

Na slechts 1 week van de kop zijn te verdrongen door aartsrivaal Glasgow Rangers, staat Celtic terug op kop in de Scottish Premier League. The Boys hebben 41 punten uit 17 wedstrijden wat 1 punt meer is dan de Rangers.

Celtic won dit weekend met 2-1 van Hibernian. Het kwam na 18 minuten op voorsprong via sterkhouder John Hartson. Hibernian knokte zich terug in de match en scoorde een kwartier voor tijd de gelijkmaker via Caldwell en leek zo op een puntendeling af te stevenen. Dat was echter zonder Hartson gerekend die in de 83ste minuut de winning-goal scoorde.

De Rangers geraakten op het veld van Inverness CT niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Inverness nam een blitsstart en na amper 3 minuten scoorde Bayne de 1-0. De Rangers konden maar pas in het begin van de tweede helft gelijkmaken via Dado Prso.