Cassano mist Capello

Maarten Vandenabeele
| 0 reacties
Cassano mist Capello
Foto: © SC

Antonio Cassano, de rebel van AS Roma, heeft zijn goede voornemens voor het nieuwe jaar bekendgemaakt. 'De Magiër' zal zich meer aan de regels houden en minder conflicten zoeken. Dat vertelde hij in een openhartig interview in het televisiejournaal TG1.

De jonge spits was misschien wel Italiës beste speler op EURO 2004 maar sindsdien liet hij zich enkel nog in negatieve zin opmerken. Door blessures en conflicten met zijn trainers kwam hij nog niet vaak aan spelen toe.

Die bladzijde wil hij omdraaien in 2005. Cassano wil een prijs pakken, met Roma of ergens anders. Het meest opmerkelijke feit uit het interview was dat hij openlijk toegaf dat hij zijn ex-coach Capello, nu bij aartsrivaal Juve, heel erg mist.  "Capello heeft me gemaakt tot wie ik nu ben: een international. Er waren inderdaad enkele conflicten, maar dat was zoals vader en zoon. Ik zal hem nooit genoeg kunnen bedanken. Hij is de belangrijkste persoon uit mijn carrière."

Die lofbetuigingen zijn des te opmerkelijker omdat de succestrainer persona non grata is bij de Giallorossi sinds hij in de zomer naar Turijn vertrok. Vooral kapitein Francesco Totti laat het niet na om telkens weer zijn voormalige trainer door het slijk te halen.

Manager Luciano Moggi van Juventus reageerde al op het nieuws: "Het was een openhartig interview. Cassano heeft verteld wat hij dacht en dat insinueert niets over een eventuele transfer naar Juventus."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties