Inter wil tiental spelers kwijt

Maarten Vandenabeele
| 0 reacties
Inter wil tiental spelers kwijt
Foto: © SC

Inter wil een grote schoonmaak houden in zijn selectie in de transferperiode van januari. Een dozijn spelers zouden worden verkocht. Door de sterke concurrentie bij Nerazzurri komen heel wat sterren nauwelijks aan de bak en trainer Mancini wil van dat probleem af.

Edgar Davids vindt geen plaats op het Milanese middenveld en er zijn voldoende gegadigden voor de Nederlander: Barcelona, waar hij vorig seizoen een succesvolle 6 maanden kende, AS Roma of misschien een club uit The Premiership. Ook jeugdspelers en middenvelders Beati en Rebecchi zouden vertrekken en speelminuten opdoen bij kleinere clubs.

Europees kampioen Karagounis zou kunnen herenigd worden met zijn landgenoot Zagorakis bij Bologna en Kily staat in de belangstelling van Arsenal en Manchester United.

Alvaro Recoba is al een probleem van jaren. 'Il Chino' heeft enorm veel talent maar slaagt er nooit in een plaats te vinden in het basiselftal. Ook had hij al een conflict met Mancini tijdens een training. Palermo en Sampdoria zouden hem een kans op weerwraak gunnen.

Fiorentina staat open voor de komst van zowel Julio Cruz als Andy Van der Meyde. De Nederlander zou echter liever zijn geluk in Engeland gaan beproeven.

Ook in de defensie is er een overschot. Marco materazzi en Nicolas Burdisso kwamen nog niet vaak aan de aftrap. Hetzelfde geldt voor Giovanni Pasquale en Francesco Coco, mede door blessures. Lazio en Parma bekijken de situatie aandachtig.

Ten slotte is er met de aanwerving van Julio Cesar ook een probleem in het doel. Door de komst van de Braziliaan lijkt Fabian Carini aan het einde van zijn avontuur bij Inter te zijn gekomen. Cagliari zou en uitweg bieden. Carini kwam pas deze zomer over van Juventus, dat hem in een ruil betrok met Fabio Cannavaro. Vorig seizoen speelde de Uruguayaan nog voor Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties