ohlOH Leuven
FCB Sprimont
Datum: 13/02/2005 15:00
Competitie: 2e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: King Power at Den Dreef
OHL behoudt waterkans op titel
Niels Hendriks
| 0 reacties
OHL behoudt waterkans op titel
Foto: © SC

Derde keer, goede keer voor OH Leuven tegen Sprimont dit seizoen. Op een zwaar, maar bespeelbaar veld knokte OHL zich naar een 2-1 overwinning. 

Sprimont was weliswaar op voorsprong gekomen bij OH Leuven na 40 minuten, toen Feyen het slecht ontzetten van Goethuys genadeloos afstrafte. Sprimont kon echter niet lang genieten van de voorsprong want een minuut later bracht Simaeys op een corner de score in evenwicht.

Bij de start van de tweede helft ging OHL op zoek naar een voorsprong en het vond die al snel via Sterchele. Het doelpunt viel opnieuw op een corner: Beltitane kon een kopbal van Vande Gucht niet klemmen en Sterchele liet de kans in de rebound niet liggen. Sprimont zette in het slot nog alles op alles, maar OHL hield stand.

OH Leuven: Nijs, De Falco, Morreel, Goethuys, Maes, Vanderelst (88' Nwadiwka), Sterchele, Simaeys, Ruytinx (78' Jacquemyn), Vande Gucht en Vergeylen (82' Lanvu)
Sprimont: Beltitane, Lebe, Calli, Habets, Gdowski (63' Freitas De Almeida), Feyen, Eputa, Samray, Cherji, Spaillier (60' Asselborn), Franchi en (71' Marchal)
Gele kaarten: 26' Lebe, 28' Vande Gucht, 34' Spaillier, 61' Franchi, 63' Eputa, 90' Samray, 93' De Falco
Doelpunten: 40' Feyen (0-1), 41' Simaeys (1-1), 49' Sterchele (2-1)