Willebroek ontvangt Rhode Verrewinkel

Steven Bologne
| 0 reacties
Willebroek ontvangt Rhode Verrewinkel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag krijgt de derde in de rangschikking Londerzeel het bezoek van de vierde, het Verbroedering Meldert van Gert Peelman. Leider Willebroek wacht een moeilijke klus, terwijl Boom een makkelijke wedstrijd tegemoet kan gaan.

Leider Willebroek Meerhof krijgt met het bezoek van Rhode Verrewinkel de komst van een van de beste ploegen na de winterstop. De leider wacht absoluut geen gemakkelijke opdracht zondag aan de Schalk. Rhode Verrewinkel heeft al 6 wedstrijden op rij niet verloren en is niet meteen geneigd om hier zondagmiddag verandering in te laten komen. De bezoekers scoren dan wel moeilijk, met een goede organisatie zouden ze het zondag de leider flink lastig kunnen maken.

Ploeg in vorm Rupel Boom behaalde in de vorige vijf wedstrijden 12 van de 15 punten. Berchem kon in de laatste 6 wedstrijden niet één keer winnen, het behaalde dan ook een zeer zwakke 1 op 18. Op papier heeft Rupel Boom duidelijk een stapje voor al kan zondag misschien de kentering betekenen voor Berchem. In de heenronde smeerde Berchem Boom zijn allereerste nederlaag aan van het seizoen.

Nog een ploeg die het goed doet na de winterstop is KFCO Wilrijk. Zaterdagavond maken de blauwgelen dan ook de verplaatsing naar Hoogstraten. De thuisploeg staat op een gedeelde voorlaatste plaats en kan zich in de strijd om de degradatie geen nieuw puntenverlies veroorloven.

Rode lantaarn Jette mag zich opmaken om volgend jaar aan te treden in provinciale. De kloof met de voorlaatste bedraagt 18 punten en met nog 8 wedstrijden te gaan is de kans op het behoud héél klein.

Programma:                 
           
Kontich - Zwarte Leeuw                     zat 20u00
oogstraten - Wilrijk        
Londerzeel - Meldert                         zon 15u00  
RC Lebbeke - Dilbeek                
Willebroek- Rhode-Verrewinkel    
Jette - Opstal                        
Berchem - Rupel Boom                  
SK Lebbeke is deze week vrij                    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties