Analyse Drie leiders in The Championship

Yves Dekoning
| 0 reacties
Drie leiders in The Championship
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

The Championship nadert een enorm spannend competitieslot. Na speeldag 35 zijn er maar liefst drie leiders. Wigan, Sunderland en Ipswich strijden voor de titel. Wigan verloor met 2-1 in Gillingham. Ipswich liet zich op eigen veld verrassen door QPR (0-2). Hierdoor kon Sunderland zich op gelijke hoogte hijsen. De Black Cats haalden het met 2-1 van Cardiff. Met nog elf wedstrijden voor de boeg lijken we een ongemeen meeslepend slot te krijgen.
 
Op plaats vier vinden we Derby en Preston. Beiden volgen op tien punten van het leiderstrio. Preston versloeg Burnley met 1-0. Derby kwam niet verder dan 2-2 op Nottingham Forest. West Ham verloor het duel van Leeds met 2-1. Millwall heeft Bob Peeters duidelijk dringend nodig. De Leeuwen verloren met 1-0 van Brighton.
 
Onderaan is het zo goed als afgelopen voor Rotherham. Tegen Sheffield United werd alweer verloren, 1-0. Nottingham Forest haalde een punt op Derby, maar blijft zes punten verwijderd van een veilige plaats. Gillingham won dan wel van leider Wigan, maar kampeert nog steeds op een degradatieplaats. Coventry speelde 0-0 gelijk tegen Stoke en voelt de hete adem van Gillingham in zijn nek. Ook voor Cardiff, dat verloor van Sunderland, blijft het opletten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties