Emre wil Inter verlaten

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Emre wil Inter verlaten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emre Belozoglu wil op het einde van het seizoen Inter Milaan verlaten. De 24-jarige Turk komt bij de Nerazzuri weinig aan spelen toe, ondanks zijn briljante voetbalkwaliteiten. Emre wil ook niet meer in Italië spelen, maar ziet een terugkeer naar zijn eigen land ook niet direct zitten.

In 2001 versierde Emre een lucratieve transfer naar de Italiaanse modestad nadat hij in 4 seizoenen bij het Turkse Galatasaray zijn voetbakunsten liet bewonderen. In 2000 veroverde hij met de Turkse club zelfs de Uefa-Cup. Hij kon zich in San Siro echter nooit doordrukken en zat meer op de bank dan hem lief was. Emre heeft bij Inter nog een contract tot medio 2007, maar hij verwacht dat de club een transfer niet in de weg zal staan.

Emre hoopt op een transfer naar Engeland of Spanje. In het verleden toonden Arsenal en Manchester United al interesse in hem, maar tot een definitieve overgang is het nooit gekomen. Als er uiteindelijk toch geen club uit deze landen aan de deur komt kloppen, wil Emre nadenken over een terugkeer naar Turkije. Vorig jaar werd hij ook nog in veband gebracht met een verhuis naar Anderlecht als extra 'pasmunt' voor een transfer van Vincent Kompany.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties