Chelsea achterin in de problemen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Chelsea achterin in de problemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paulo Ferreira, rechterflankverdediger bij Chelsea, heeft woensdag een breuk aan z'n rechtervoet opgelopen. Door deze blessure heeft Chelsea nog slechts vijf verdedigers over.

Ferreira liep de voetblessure op tijdens de WK kwalificatiewedstrijd in en tegen Slovakije. De kans is groot dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. Eerder liepen bij Chelsea zowel Arjen Robben als Scott Parker dezelfde blessure op. 

Chelsea komt nu redelijk zwaar in de problemen achterin. Wayne Bridge is ook voor de rest van het seizoen uitgeschakeld met een dubbele enkelbreuk en Celestine Babayaro werd dit seizoen verkocht aan Newcastle. Bovendien heeft kapitein John Terry last van de rug en herstelt zijn maatje centraal achterin, Ricardo Carvalho, van een gebroken teen. Hierdoor zal Glenn Johnson waarschijnlijk zijn kans krijgen.

Ferreira won vorig jaar met Porto de Champions League. Daarna verkaste hij met coach José Mourinho en Carvalho naar Chelsea. Eerder speelde de Porugees al voor Estoril en Vitoria Setubal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties