Knights trekken 6 spelers aan

Knights trekken 6 spelers aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De New Zealand Knights hebben in één klap hun spelersaantal verdubbeld, wat het totaal nu op 12 spelers brengt. Hieronder volgt een kleine voorstelling van de spelers:

Grootste naam die werd aangetrokken is de Engelsman Neil Emblen. Emblen heeft Premiership-ervaring en heeft ploegen als Norwich City, Crystal Palace, Milwall en Wolverhampton Wanderers op zijn cv. Ook van Engeland komt de 32-jarige aanvaller Sean Divine die eerder al uitkwam voor Wycombe Wanderers en Exeter City. 

Simon Fitzsimmons is een 28-jarige middenvelder die in Australië op het hoogste niveau speelde voor Parramatta Power, Marconi en Brisbane Strikers. Een andere middenvelder is de in Japan geboren Naoki Imaya. De 24-jarige Imaya kwam in een recent verleden nog uit voor Neuchatel Xamax in Zwitserland.

Als keeper kozen de Knights voor Nieuw Zeelands international Glen Moss, die ooit nog voor Sydney Olympic speelde. Laatste in het rijtje is de 24-jarige Josh Maguire; een 24-jarige middenvelder die ooit nog de kleuren van Steaua Boekarest verdedigde.

Ook de medische staf kreeg versterking onder de persoon van Kenny McMillan. McMillan is op dit moment nog aan de slag bij Celtic Glasgow.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties