De poll: Chelsea wint, Liverpool is kansloos

Yves Dekoning
| 0 reacties
De poll: Chelsea wint, Liverpool is kansloos
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!


De finale van de Champions League vindt op 25 mei 2005 plaats in het Turkse Istanbul. Vier teams maken nog kans om de beker met de grote oren binnen te rijven. Dinsdag staan PSV en AC Milan tegenover elkaar. Een dag later volgt een heroïsch duel tussen Chelsea en Liverpool. Volgende week zijn de terugmatchen.

De Engelse pers kijkt uit naar een spannend gevecht tussen Liverpool en Chelsea, maar volgens de lezers van Voetbalkrant zit Chelsea al met twee benen in de finale. Maar liefst 51% ziet de Blues de Champions League winnen. Liverpool prijkt helemaal onderaan met amper 6% van de stemmen. 

Dan komt het Nederlandse PSV toch iets beter uit de poll. Bijna 15% van de stemmers gelooft dat de club uit Eindhoven de oppergaai zal grijpen. Met een dikke 27% is het Italiaanse Milan toch favoriet om de finale te halen. Toch zien de meeste Belgen het Chelsea van Jose Mourinho de cup mee naar Engeland nemen. Gelukkig is voetbal geen exacte wetenschap en kan zelfs Liverpool het halen, ook al geloven we er niet in.  


Uitslag poll

1. Chelsea 51,58%
2. AC Milan 27,37%
3. PSV 14,74%
4. Liverpool 6,32%



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties