Juve haalt Chiellini terug

K M
| 0 reacties
Juve haalt Chiellini terug
Foto: © SC

Juventus Turijn heeft Giorgio Chiellini terug geheel in zijn handen. Waar vorig seizoen zowel Fiorentina als Juve 50% van zijn registratierechten hadden, heeft de Oude Dame voor 4,25 miljoen euro de 50% van La Viola overgenomen. Over Fabrizio Miccoli en Enzo Maresca werd echter geen akkoord bereikt.

Chiellini mocht vorig seizoen naar Fiorentina gaan om er wat ervaring op te doen. De links-back deed het daar zo goed dat hij zelfs de Italiaanse nationale ploeg haalde. Juve wou hem daarom terug volledig bezitten en betaalde daarvoor 4,25 miljoen euro al bood het eerder Stephen Appiah en Ruben Olivera aan.

Ook aanvaller Fabrizio Miccoli en middenvelder Enzo Maresca vertrokken vorige zomer op co-ownerschap naar Fiorentina. La Viola wou echter niet aan de voorwaarden van de Turijnse club voldoen. Daardoor zullen beiden nu een brief moeten sturen naar de Italiaanse voetbalbond met een bod en diegene die het hoogste biedt, haalt de speler binnen. 

Dit gaat Fiorentina ook moeten herhalen bij Martin Jorgensen, co-ownerschap met Udinese, en Christian Obodo, co-ownerschap met Perugia.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties