Weer pech voor Wesley Sonck

Philippe Crols
| 0 reacties
Weer pech voor Wesley Sonck
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wesley Sonck kent sinds zijn overgang van Racing Genk naar Ajax Amsterdam weinig of geen geluk. Ook bij zijn nieuwe werkgever, Borussia Mönchengladbach, heeft de Rode Duivel nog niet al te veel redenen gehad om te juichen. Ook vanavond kende hij weer eens pech. 

Vanavond oefende Borussia Mönchengladbach tegen de Nederlandse kampioen PSV. Bernd Thijs deed niet mee, want hij is zoals u reeds weet geblesseerd. Ook Wesley Sonck mocht niet starten. Horst Köppel koos in de spits voor het duo Neuville-Sverkos. Na de rust mocht Sonck wel spelen. Althans voor eventjes. De Belg werd immers twintig minuten later weer gewisseld. Een blessure was de oorzaak. 

Bij de entourage van Gladbach vreest men voor een ribbreuk. Dat zou dus weer een lelijke streep door de rekening van Sonck zijn. De Rode Duivel werd meteen naar het ziekenhuis gebracht en dus is het afwachten voor Gladbach, Sonck en Aimé Antheunis hoe erg het met de Belg gesteld is. De wedstrijd Borussia Mönchengladbach-PSV eindigde trouwens op een scoreloos gelijkspel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties